Omáčky a ochucovadla
Značky

Hořčice, jak ji opravdu neznáte - fermentovaná. Zraje jako víno. Z počátku drsná až krutá, postupem času jemnější, milejší a zralejší. Ke klobásce, do salátu, do pomazánky, pod maso nebo třeba jen tak na chleba. Léčí, kudy pálí.Pro ty, kteří si na pálivé nepotrpí, máme tip. Ochutnejte hořčici až po několika měsících, o svou palčivost zráním přijde a Vy si bez úhony vychutnáte její jedinečnou chuť.

Doplněk stravy s obsahem 17 extraktů bylin a sibiřské houby ČAGA - Rezavec šikmý. BIOCER je "tinktura" ve velkém balení určená pro odkyselení organizmu, doplnění fytolátek a antioxidantů. Lžíci tinktury smíchejte s vodou a vytvořte si nápoj plný hodnotných fytolátek, které zregenerují váš organizmus. Lze jej použít též na dochucení salátů, polévek, omáček, majonéz.
250 ml