Čokolády a kakao
Značky

Náš výběrový nealkalizovaný plnotučný kakaový prášek má plnou specifickou chuť pravého kakaa a jsou v něm díky jeho kvalitě plně zastoupeny všechny tělu prospěšné látky. Je vyrobený ze světově známých prémiových kolumbijských bobů Fino de Aroma. Obsahuje 22 % až 24 % kakaového másla (v závislosti na úrodě).

Naše čokoládová granola bez lepku je zapečena s láskou z poctivých surovin, v malém množství. V čem je vyjímečná? Vznikla ve spolupráci s naší ambasadorkou Lily Marvanovou, která je autorka mnoha vynikajících receptů a kuchařky. Použitá čokoláda pochází z těch nejkvalitnějších kakaových bobů, které se zpracovávají v malé rodinné pražírně, v chráněné dílně, kde vzniká i celá granola.

Kakaové boby z Peru jsou nabité antioxidanty, vitamíny a minerály. Plody kakaovníku (Theobroma cacao) se botanicky řadí k ořechům a chutnají jako hořká čokoláda. Nepražené představují výborný prostředek, jak dodat tělu energii, dobrou náladu, jasnou mysl a podpořit zdravý životní styl. Díky tomu, že u nich nedochází k pražení a rafinování jako u komerčních kakaových výrobků, jsou v nich zachovány všechny živiny.
Kakaové máslo je zcela přírodní a bez chemikálií. Jedná se o čistý tuk z kakaových bobů. Kakaové máslo je vytvořeno pomocí speciálního drcení a lisování kakaových bobů při nízké teplotě, která zajišťuje zachování přirozené struktury tuků. Výsledkem je unikátní přirozený RAW tuk ve formě butonků, která je velmi praktická pro další zpracování. Kakaové máslo je i surovinou k výrobě bílé čokolády nebo je často používáno jako složka produktů péče o tělo (mýdla, sprchové gely, tělová másla) a do různých receptů.