CHUTNEY
Značky

Cibulové čatní s červeným vínem svou nasládlou chutí perfektně doplní nejen každou grilovačku, ale třeba také sýrový talíř, sendvič nebo burger. Originální receptura v sobě skrývá i směs lesního ovoce. Vyrábí se z poctivých farmářských surovin. Neobsahuje konzervanty ani umělé přísady. Chutney je veganské, bez laktózy a bez lepku.

Dýňové chutney s chilli Bhut Jolokia výtečně doplní dušené či pečené maso, ale můžete ho přimíchat i do rýže, či použít jako pomazánku. Bhut Jolokia, do roku 2007 nejpálivější paprička světa, dodává celé receptuře jemně štiplavou hřejivou chuť. Chutney je veganské, bez laktózy a bez lepku. Vyrábí se z poctivých farmářských surovin a neobsahuje žádná éčka.

Hruškové chutney neboli čatní dodá šmrnc jednoduchým pokrmům u grilovačky, skvěle se hodí třeba i do burgerů a k sýrům. Originální receptura sladkých hrušek, ořechů a hřejivého koření má výraznou, sladce pikantní chuť. Chutney je veganské, bez laktózy a bez lepku. Vyrábí se z poctivých farmářských surovin, bez umělých přísad a konzervantů.